Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews,

...
 Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews,
Коментари Харесай

Скритите послания: Каква е разликата между черната магия и отрицателната енергия

   " Скритите послания с  Красимир Куртев “ - Скъпи читатели на Trafficnews , добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва – Разликата сред черната магия и негативната сила.
Прочетете още
Понякога, умишлено или не, насочваме отрицателните си страсти към други хора: към съперницата, към снахата или свекървата, към шефа, който ни подценявал, към работодателя, който ни дерял кожата или към политика-мерзавец. Омразата наподобява на енергиен лъч, ориентиран към избрана цел, за разлика от страданието, което просто се разпръсква безредно в атмосферата.

„ Вече съм споделяла, каква параноя тресе нашето общество на тематика “черна магия ”. Говорила съм по какъв начин всеки трети се смята за “омагьосан ”, за “жертва ” и по какъв начин тази всеобща суматоха цялостни джобовете на куп тарикати и шарлатани. Отново ще повторя, че “омагьосването ” не е чак толкоз обикновен развой,  достъпен за всяка гадателка и всеки селски ходжа. Ако беше по този начин, поради злобата и завистта, обсебили съзнанията ни, всички щяхме да сме се изпотръшкали, изумени от черна магия. “ - написа Паула Лайт.

Но всичко това не значи, че негативната сила не съществува, нито че не сме наранени от нея. Напротив, тя изобилства в духовното пространство на измъчената ни земя и всички страдаме от нея. Наред с това, всички предизвикваме страдалчество. Ако този развой бъде неправилно назван “омагьосване ”, тогава хората в действителност са всеобщо както жертви, по този начин и причинители на черна магия. За благополучие, стихийната, некултивирана негативна сила не е истински злоумишлен магьоснически акт. Първо, в множеството случаи се излъчва неумишлено.

Причинителят нито желае да навреди, нито схваща, че го е сторил. Второ, тази сила е зловредна, само че не толкоз мощна, както при тенденциозен акт на черната магия. При последния магът приканва други рационални сили и вещества, които се включват в енергийния му поток и го усилват неведнъж. При липса на съзнателен акт за вълшебен обред работи единствено личната сила на индивида, която, сама по себе си, не е в положение да убива, нито да разболява доста съществено.

Разбира се, съсредоточената и съзнателно ориентираната негативна сила е в пъти по-силна. Тя поразява и нанася тежки духовни контузии и рани. Мнозина от вас си задавате въпроса, каква е тази саморазрушителна мощ, която тласка рационални човешки същества да правят мерзки действия, да унищожават съзнателно ближните си поръчвайки или извършвайки по този начин наречената черна магия?! Сякаш в такива персони се разсънва някакъв дявол на саморазрушението. Защото не може да съществуваш в епицентъра на фокусирана към теб всеобща ненавист, без това да ти навреди извънредно съществено.

Следва продължение…

 

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор и Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР